Szukasz aktualnych informacji o NGO w Polsce? Odwiedź fakty.ngo.pl: ponad 100 raportów, analiz, infografik

Pracuj w KPH: rekrutacja na stanowisko Koordynatora/ki Biura

30 września 2021 22:41

Szukamy osoby na stanowisko Koordynatora/ki Biura, która razem z zespołem KPH będzie zmieniać świat na lepsze. Dołącz do nas – aplikuj wysyłając CV i list motywacyjny na adres praca(at)kph.org.pl

Stanowisko:

Koordynator/ka Biura

Szukamy osoby, która:

• jest komunikatywna, otwarta, wsłuchuje się w potrzeby innych
  • jest punktualna i terminowo wykonuje zadania
  • dba o szczegóły, jest staranna i sumienna
  • posiada umiejętność swobodnego komunikowania się w języku polskim w mowie i piśmie
  • zna język angielski na poziomie komunikatywnym
  • posiada znajomość oprogramowania biurowego oraz obsługi sprzętów biurowych

Cel istnienia stanowiska

Koordynator/ka biura będzie wspierać pracę 12-osobowego zespołu KPH w zakresie zapewnienia prawidłowego funkcjonowania biura oraz logistyki i administracji wydarzeń organizowanych przez KPH.

Miejsce w zespole KPH

Stanowisko umiejscowione jest w dwuosobowym zespole finansowo-administracyjnym. Zatrudniona osoba będzie ściśle współpracować z innymi zespołami KPH.

Do najważniejszych zadań osoby na tym stanowisku będzie należeć:

Obsługa biura:

• zapewnienie właściwych warunków i narzędzi do pracy biura (m.in. zaopatrzenie, dbałość o przestrzeń i stan techniczny urządzeń, obsługa sprzętów biurowych, dostosowywanie przestrzeni biurowej do potrzeb zespołu pracowniczego);
  • zadania recepcyjne: obsługa i koordynacja pierwszego kontaktu interesariuszy_ek z biurem organizacji  (e-mail, telefon, media społecznościowe);
  • obsługa obiegu dokumentów finansowych;
  • obsługa korespondencji pocztowej organizacji.

Logistyczno-techniczna obsługa organizacji:

• Wsparcie realizacji wydarzeń wewnętrznych zespołu pracowniczego KPH, osób członkowskich i zarządu (np. wyjazdy integracyjne, szkolenia, spotkania zarządu);
  • logistyczne wsparcie zespołu pracowniczego KPH, osób członkowskich i zarządu w organizacji wyjazdów związanych z wykonywaną pracą (np. rezerwacja noclegów, zakup biletów);
  • współpraca z osobami na wolontariacie w zakresie organizowanych wydarzeń wewnętrznych zespołu pracowniczego KPH, osób członkowskich i zarządu (planowanie, koordynacja, monitoring);
  • prowadzenie i monitorowanie przyznanego budżetu.

Inne zadania:

• praca w zastępstwie innych osób z zespołu finansowo-administracyjnego podczas ich nieobecności.

Umowa na 1 rok, z możliwością przedłużenia na czas nieokreślony w wymiarze pełnego etatu (przeciętnie 40 godzin tygodniowo w porze dziennej, zazwyczaj od poniedziałku do piątku, z możliwością sporadycznej pracy w weekendy) w ruchomym czasie pracy. Okres próbny: 3 miesiące. Obecnie pilotażowo sprawdzamy możliwość skrócenia wymiaru czasu pracy do przeciętnie 35 godzin tygodniowo.

Praca w Warszawie z ewentualnymi delegacjami do innych miast w Polsce po uzgodnieniu z osobą zatrudnioną.

Wynagrodzenie: 4123 zł netto.

26 dni urlopu niezależnie od poziomu wykształcenia i stażu pracy.

Pakiet opieki medycznej medicover.

Osoba zatrudniona objęta będzie programem oceny pracowniczej (360 stopni) oraz planem rozwoju organizacyjnego i pracowniczego.

Biuro Kampanii Przeciw Homofobii nie jest dostosowane do potrzeb osób z niektórymi niepełnosprawnościami (stopnie między wejściem na klatkę a windą). KPH stosuje zasadę równego traktowania w zatrudnieniu i dołoży starań, aby odpowiedzieć na potrzeby osób kandydujących i zatrudnianych, dlatego w razie pytań lub wątpliwości – skontaktuj się z nami. Jesteśmy otwarci na znalezienie rozwiązań, które zwiększą dostępność, choć mamy świadomość, że część barier może na tę chwilę stanowić trudność w podjęciu pracy na opisanym stanowisku.

Rekrutacja

Prosimy o przesłanie CV oraz listu motywacyjnego (w szczególności zachęcamy do opisania doświadczenia związanego z zadaniami na oferowanym stanowisku) w formacie PDF, na adres praca(at)kph.org.pl. Wszystkie osoby kandydujące na stanowisko otrzymają automatyczną wiadomość potwierdzającą przyjęcie zgłoszenia, a następnie maila z zaproszeniem na rozmowę kwalifikacyjną lub informacją o niewybraniu kandydatury. Aplikacje będą oceniane i rozpatrywane na bieżąco do momentu znalezienia odpowiedniego kandydata/tki. Zastrzegamy sobie prawo do nieudzielania informacji zwrotnej na temat powodów niewybrania konkretnej kandydatury.

W zgłoszeniu prosimy o umieszczenie klauzuli: „Niniejszym wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Kampanię Przeciw Homofobii moich danych osobowych w celach związanych z przeprowadzeniem procesu rekrutacyjnego. Zostałam_łem poinformowana_y, że administratorem danych osobowych jest Stowarzyszenie Kampania Przeciw Homofobii z siedzibą w Warszawie, adres ul. Solec 30a, 00-403 Warszawa KRS 00001111209. Oświadczam, iż jestem świadoma_y prawa do wglądu do swoich danych, prawa poprawiania danych oraz prawa do żądania usunięcia danych, a dane zostały podane dobrowolnie.”

UWAGA! Zgłoszenia bez załączonej powyższej klauzuli nie będą rozpatrywane.

KPH jest pracodawcą oferującym równe szanse i zobowiązuje się do zwalczania wszelkiej dyskryminacji. Do wzięcia udziału w rekrutacji szczególnie zachęcamy osoby transpłciowe i interpłciowe oraz osoby homo-, biseksualne, queerowe i niebinarne.

Kampania Przeciw Homofobii
Jakub Lendzion