Czy wiesz, że ngo.pl ma swój sklep? Praktyczne poradniki, kursy online Odwiedź sklep.ngo.pl

Poszukujemy osoby na stanowisko DORADCA ZAWODOWY - Fundacja HumanDoc

12 maja 2022 14:32

Fundacja HumanDoc poszukuje osoby na stanowiska: doradca zawodowy

Zakres obowiązków:

• prowadzenie konsultacji stacjonarnych lub zdalnych dla obywateli Ukrainy przybywających do Polski;
  • prowadzenie szkoleń z obszaru kompetencji miękkich (m.in. radzenia sobie ze stresem, profilaktyki prezentacji podczas rozmów o pracę, komunikacji, motywacji);
  • prowadzenie warsztatów rozwoju osobistego oraz warsztatów aktywnego poszukiwania pracy;
  • indywidualne i grupowe poradnictwo zawodowe dla osób bezrobotnych, pracujących oraz młodzieży uczącej się.

Oczekiwania:

• doświadczenie pracy jako doradca zawodowy w środowisku migranckim,
  • obowiązkowa znajomość języka rosyjskiego / ukraińskiego

• 3500 – 4200 zł netto w zależności od posiadanych kwalifikacji.
  • Możliwość pracy w niepełnym wymiarze godzin.
  • Miejsce pracy: Warszawa lub możliwość pracy w trybie hybrydowym

Osoby zainteresowane ofertą proszone są o przesyłanie CV na adres humandoc@humandoc.pl z tytułem REKRUTACJA NA STANOWISKO DORADCA ZAWODOWY

REKRUTACJA trwa do dnia 23.05.2022r.

Przesyłane dokumenty muszą zawierać następująca klauzulę:

„Na podstawie Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz. Urz. UE L 119 z 4.05.2016), wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Fundację HumanDoc z siedzibą w Opolu 45-523, ul. Baczyńskiego 15, dla potrzeb rekrutacji na stanowisko asystenta ds. administracyjno-finansowych.” Jednocześnie oświadczam, że zostałem/am poinformowany/na o przysługującym mi prawie dostępu do treści moich danych oraz ich poprawiania, wycofania zgody na ich przetwarzanie w każdym czasie, jak również, że podanie tych danych było dobrowolne.”

Fundacja HumanDoc
Ważność ogłoszenia: od 12 maja 2022 do 26 maja 2022