Jak zapewnić niezależne finansowanie Twojej fundacji, stowarzyszeniu? Kurs online i poradnik PDF czeka na Ciebie. Kup pakiet o fundraisingu w NGO

Poszukujemy osoby na stanowisko Koordynator_ka projektów telemarketingowych

25 listopada 2022 11:04

Do głównych zadań osoby zatrudnionej na tym stanowisku będzie należało:

• Współpraca z kluczowymi podmiotami i agencjami świadczącymi usługi telemarketingowe i fundraisingowe;
  • Koordynacja oraz rozwój projektów i kampanii telemarketingowych, których celem jest pozyskanie i budowanie relacji długoterminowych z darczyńcami indywidualnymi;
  • Monitoring budżetu oraz wyników realizowanych projektów telemarketingowych;
  • Przygotowanie szkoleń dla zespołu telefundraiserów_ek;
  • Przygotowanie materiałów na potrzeby realizowanych projektów telemarketingowych;
  • Wsparcie w bieżących pracach zespołu.

Wymagania:

• Minimum 2-letnie doświadczenie zawodowe w pracy związanej z koordynacją projektów, współpracą z kluczowymi partnerami (mile widziana współpraca z partnerami biznesowymi);
  • Doświadczenie przy realizacji kampanii telemarketingowych, marketingowych i/lub fundraisingowych;
  • Samodzielność i doskonała organizacja pracy;
  • Umiejętności analitycznego myślenia;
  • Bardzo dobra znajomość języka angielskiego;
  • Mile widziana znajomość tematyki praw człowieka i sektora organizacji pozarządowych w Polsce.

• Zatrudnienie w ramach umowy o pracę w wymiarze pełnego etatu (3-miesięczny okres próbny);
  • Wynagrodzenie miesięczne w przedziale 4600 – 5800 brutto w zależności od kompetencji i doświadczenia;
  • Możliwość rozwoju, nauki oraz zdobywania doświadczenia w międzynarodowej organizacji działającej na rzecz obrony praw człowieka;
  • Pracę w dobrej atmosferze, w zmotywowanym zespole nastawionym na realizację celów;
  • Pracę w trybie hybrydowym – stacjonarnie miejsce pracy w Warszawie;
  • Benefity pozapłacowe.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV i listu motywacyjnego (w języku polskim) do 11 grudnia 2022 r. poprzez  formularz dostępny pod linkiem: https://amnesty.org.pl/poszukujemy-koordynator_ka-projektow-telemarketingowych/. Skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatkami_kandydatami.

Informacje na temat oferowanego stanowiska pracy są udzielane wyłącznie za pomocą poczty elektronicznej pod adresem: rekrutacja@amnesty.org.pl

Stowarzyszenie Amnesty International respektuje procedury Equal Opportunity Employer (EOE). Przy wyborze i awansie nie stosuje się kryteriów dotyczących wieku, rasy, koloru skóry, płci (w tym ciąży i wychowania dziecka), pochodzenia etnicznego i narodowego, orientacji seksualnej i stanu zdrowia; uwzględniane są jedynie wiedza, doświadczenie i umiejętności. Zasady te dotyczą także nawiązania i rozwiązania stosunku pracy, warunków zatrudnienia, awansowania oraz dostępu do szkoleń w celu podnoszenia kwalifikacji zawodowych.

Biuro Stowarzyszenia Amnesty International nie jest przystosowane do potrzeb osób z niepełnosprawnością ruchową.

Stowarzyszenie Amnesty International
Magdalena Kaczmarek